上海188bet集儿子团弄办公当空室内设计案

2019-03-30 09:22 来源:原创 网络编辑:locoy 阅读 报错

  项目名称」 上海188bet集儿子团弄办公当空室内设计案

  Project Name」 Shanghai HCS GROUP Office

  设计师」倪更加新

  Designer」Kevin Ni

  当空习惯」办公当空

  Space Type」Working space

  背靠落位置」中国上海

  Location」Shanghai, China

  首要材料」木饰面,仿铜不锈钢,特殊玻璃,墙纸,石材

  Main Finishes」Timber finish, Bronze imitation SS, Special glass, Wallpaper, Stone

  留影师」李春天风

  Photographer 」Li Chunfeng

  设计面积」室内400平米,屋顶村儿子园100平米

  Design Area」 Interior 400m2, Roof garden 100m2

  完工时间」2017年10月

  Completion Date」Oct. 2017

  项目位于上海静装置寺中心商区的某修盖顶层,根据业主的干用需寻求与企业定位,我们彻底儿子打破开原拥有修盖程式终止了重构,并藉由此雕刻间提升企业尽部笼统,力图体即兴出产厚重而不违反稀致的企业外面延。

  This project locates in top floor of a building in core business area in Jing'an District, Shanghai. Based on the enterprise positioning and the functions required by client, we totally change the original spatial pattern and re-plan it to improve the enterprise headquarter image as well as reflecting a sense of steady and boutique in the connotation of the enterprise culture.

  干为集儿子团弄的高管办公层,我们比值先更增强大调的是当空的私稠密性与气质感。在接待区以外面,我们设置了壹处门厅,却以拥有拥有恒停剩收听候干用,亦却将访客分流动到会室;在度过道转角处设置了壹隅绿栽,到来免去掉落异形转角的逼仄感。

  As the senior executives working floor, we emphasize more on the space privacy and quality feeling. An entrance hall is set outside of the reception area for short stay and waiting, it can also leads the visitors into conference room, a green plant is placed around the corridor corner to eliminate the narrow and sharp feeling of the irregular shaped corner.

  尽裁剪办办公区干为办层的转轴,设置于当空的中间男部位,经度过透空的书架以及条纹玻璃音耗隔绝,使当空兼具壹定的私稠密性和畅通透感。

  The CEO office area is planned centrally in the space to be revolving axis of the entire managerial floor, the void-style shelf and reeded glass partition make the space a sense of privacy and transparent.

  为了将光线更好地伸入此雕刻壹中心区域,我们在壹侧嵌入了壹个深色盒体,到来包畅通办公当空与屋顶村儿子园,深灰色悬挑楼梯踏步与深灰色格栅墙面的结合,勾画出产较强大的透视感,让此雕刻壹小小区域看宗到来更其灵触动,当空上的转变也照顾着拾级而上的感官体验,四节的更换与光影的更迭亦与人拥有了更好的互触动。与此同时,我们将办公当空里干用性的当空,诸如茶水间,收藏间,材料室,机房等邑藏躲在格栅前面,统筹到使用性,亦强大调了当空的所拥有性。

关键词:

分享到:
至顶 反馈 至底